zondag 16 december 2012

Kaders

 Ik dacht geen foto's met 'kaders' te hebben, maar na even zoeken kwam ik deze tegen.



4 opmerkingen:

ELF-lid Ingrid zei

Hoi Karin
Leuk die foto's met kader, vooral die 2 in die oude auto vind ik heel grappig al zijn de gezichten wat mij betreft wat te donker!
Bij foto 2, Stapelen, zie ik heel wat kaders, deur/ramen/poort/mat op de grond en door het raam weer andere ramen! Leuk hé maar ook een mooie foto. De foto met de voetballende mannen doet mij het minst waarschijnlijk omdat ik niets met die sport heb, foto is wel scherp en heeft een kader.
Tot donderdag. Groetjes Ingrid

Leni Bekers zei

Hoi, Ik vind de 2e intrigerend, hou ik wel van. Wie is die vrouw, waar wacht ze op; de auto? Trouwauto? Beetje geheimzinnig.
Leni

Frans Roefs zei

Hoi Karin,
Ik ben het helemaal met Leni eens. Foto 2 intrigeert. Een foto, die een prijs waard is!
De afgebeelde vrouw neemt maar een klein deel van de foto in beslag, maar trekt toch de meeste aandacht. Is het de moeder van bruid of bruidegom, die ws allerlei gedachten en emoties heeft bij deze gelegenheid. Het grote kader vervult hier een wezenlijke functie: afscheiding tussen object en toeschouwer. De andere kaders doen er niet toe.
Bij de voetballers gaat het niet meer om een kader waar je doorheen kijkt, maar om de spanning: wordt het een doelpunt. Ik denk het wel, want de keeper van PSV staat helemaal verkeerd.

Karin Gottlieb zei

Hoi Leni, Ingrid en Frans,
Bedankt voor jullie leuke reacties. De vrouw is de trouw-ambtenaar die op het bruidspaar staat te wachten. De voetbal foto is een moment uit een wedstrijd ODC G tegen oud spelers van PSV. Deze laatste deden er alles aan om de jongens van ODC G te laten scoren. Deze ging naast...